O nama

kozmeticki salon cats suza i sladja
salon ljepote banjaluka

O nama

Obožavamo naš posao.

Naša priča je počela još prije 20 godina, kad smo, kao vrlo mlade i sa nešto iskustva, uplovile u svijet ljepote. Vremenom, ljubav prema poslu je sve više i više rasla, a mi smo još na početku karijere znale da ćemo u godinama koje nam slijede stvoriti nešto veliko. Danas, ono što vidite iza imena Cats, iznjedrilo je, slobodno možemo reći brend, jak i snažan prepoznatljiv dvojac na tržištu kozmetologije koji svakim danom sve više napreduje i gradi svoju priču. Iza nas je 20 godina predanog rada i truda, od čega 15 u sopstvenom prostoru, a tokom ove dvije decenije, naš kvalitet usluge, stručnost i ljubav prema poslu prepoznalo je preko 5000 klijentica!

Kada živite svoj posao, to se jednostavno vidi i osjeti. Mi smo sestre, koleginice, prijateljice. Jedna drugoj savjetnice i podrška, ali i kritičari, a sve to zajedno nas motiviše i vodi ka napretku, ka novim idejama, uslugama i novitetima, koje redovno uvodimo u naš salon, aktivno prateći sve svjetske trendove iz svijeta ljepote i estetike lica i tijela.

Bezbroj seminara i edukacija kroz koje smo prošle, ali i podržale djevojke iz našeg tima u pohađanju istih, rezultiralo je time da danas u našem salonu redovno, na sedmičnom nivou, održavamo edukacije gdje sada mi prenosimo znanje i učimo koleginice da kvalitetnu i stručnu uslugu pruže u svojim salonima.

Tokom godina, stekle smo zvanja Lash Master Edukatora i Permanent Make Up Mastera iz oblasti trajne šminke usana, ajlajnera i obrva, prošle brojne obuke iz nail art tehnika i nadogradnje noktiju, pedikira, kako medicinskog tako i mašinskog, depilacija kao i veliki broj tehnika za uljepšavanje trepavica, nadogradnja 1na1, lash lift i volumenske trepavice.

Ulaganje u edukacije, seminare, opremu, materijale i nove tehnike koje koristimo u radu su naši prioriteti – uvjerile smo da napredovanjem i praćenjem svjetskih trendova možemo biti među vrhunskim stručnjacima našeg posla, što se itekako prepoznaje i cijeni.

Individualan pristup nam jena prvom mjestu – ne želimo samo još jednu klijenticu u nizu koja će dolazak kod nas brzo zaboraviti. Uvijek će vas dočekati lijepa riječ, osmijeh i kafa, jer kod nas ste došle da za sebe učinite nešto lijepo, da se opustite i uživate. Shvatile smo da spoj stručnosti, savremene opreme, materijala i tehnika rada sa ugodnom i veselom atmosferom daje fantastičan rezultat. Pozitivna energija se itekako osjeti i prenosi, a to je ono što će vas kod nas dočekati i ispratiti.

Poseban akcenat u našem salonu polažemo na higijenu. Jedan smo od rijetkih centara za ljepotu gdje se koristi suva autoklav sterilizacija instrumenata kao i jednokratne turpije za nokte za svaku klijenticu. Izuzetno nam je važno da higijena prostora i u kojem boravite, ali i instrumenata s kojim radimo, bude na vrlo visokom nivou, da našom uslugom zadovoljimo i ispunimo vaša očekivanja ali i obezbjedimo siguran i uredan prostor i uslove za rad. Kod nas, možete biti u potpunosti sigurni da instrumente koje koristimo za vas, koristimo prvi put, odnosno jednokratno ili nakon što su sterilisani.

Zajedno pomijeramo granice! Od ove godine čekamo vas u novoopremljenom, modernom, sopstvenom prostoru od 100 kvadrata! Jednostavno, mi živimo naš posao – i kada nismo u salonu, razmišljamo na koji način možemo ugoditi svakoj klijentici i učiniti da sa svakog tretmana izađe zadovoljna i srećna, znajući da je za sebe učinila nešto posebno.

Poklonite nam vaše povjerenje, vidimo se u salonu!

Suzana Mlađenović i Slađana Kresojević

Javite nam se!

kozmeticki salon banjaluka

Slađana

Suzana

Rezervišite svoj termin!

Budite slobodni da nam pošaljete poruku ili nazovete na naš kontakt telefon, rado ćemo vam odgovoriti na sva pitanja i zakazati vas za konsultacije ili tretman po vašoj želji!